GündemManşet

Son dakika! İstanbul’da kan donduran cinayet vakası!

İstanbul Beyoğlu’nda hırsızlık yapmak için eve giren kişiler, evde bulunan kadının boğazını keserek öldürdükten sonra kolundaki bilezikleri çalarak kaçtıkları belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Yaşanılan olay, Beyoğlu Kulaksız Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Aldığımız bilgilere göre, 3 katlı binanın giriş katında oturan Mevlüde A’nın evine hırsızlar girdi. Eve girdikleri esnada uyumakta olan Mevlüde A’nın kolundaki bilezikleri fark eden hırsızlar, çalmak için hamle yaptılar.

Koluna dokunulduğunu fark eden Mevlüde A. hırsızlarla göz göze geldi. Bir süre hırsızlara karşı koymak için mücadele etti. Şüphelilerden diğeri yanındaki bıçakla Mevlüde A’nın önce kolunu, sonra boğazını keserek bileziklerini de alıp olay yerinden uzaklaştı.

Binada yaşayan diğer daire sakinlerinin bağrışmaları duyması sonucu, 2 çocuk annesi Mevlüde A’nın evine geldiklerinde, kadının yerde hareketsiz yattığını fark ettiler. Olaya şahitlik edenler hemen polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundular.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Mevlüde A’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden iki çocuk annesi kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emniyet güçleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı…