Genel

Son dakika! Bir kadın daha cinayete kurban gitti!

Bir süredir kayıp olan ve yakınları tarafından aranılan 2 çocuk annesi kadın iş yerinde başından vurulmuş şekilde bulundu. Cinayet şüphelisi olarak boşanma aşamasında olduğu eşi her yerde aranıyor.

Alınan son dakika haberine göre, meydana gelen olay İzmir Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’nde yaşandı. 6 Ay önce evlendiği ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Hülya Şellavcı Yeğin’den bir süredir yakınları haber alamıyordu.

Yakınları yeğenin sahibi olduğu Ayakkabıcılar Sitesi’ndeki atölyesini kontrole gittiler. İçeriye girdiklerinde Hülya Şellavcı Yeğin’in kanlar içerisinde yerde yattığını gördüler.

BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yapmış olduğu ilk belirlemelere göre, Yeğin’in başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Hayatını kaybeden 2 çocuk annesi kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ EŞİ HER YERDE ARANILIYOR

6 ay önce evlendiği ve kendisi gibi iki çocuğu olduğu öğrenilen Kaffar Y’den Yeğin’in 1 aydır boşanmaya çalıştığı öğrenildi. Yakınlarından alınan bilgilere göre hayatını kaybeden kadının aldığı tehditlerden dolayı K.Y hakkında 4 kez uzaklaştırma kararı aldığı belirtildi.

Cinayet şüphelisi K.Y’nin her yerde aranıldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi…