Son dakika! O tarihe çok dikkat edin: Altın fiyatları çakılacak

Türkiye ekonomisi ve piyasalar üzerine yaptığı yorumlarla tanınan Selçuk Geçer çok önemli açıklamalarda bulundu. Geçer açıklamalarında altın piyasasında sürpriz gelişmelerin yaşanacağını belirterek, yatırımcılara dikkatli olmaları konusunda uyarılar yaptı. Konu ile ilgili olarak  ABD’de açıklanan enflasyon verilerinin beklentilerin altında gelmesi, piyasalarda büyük bir hareketlilik yaratırken, altın fiyatlarında anlamlı bir yükseliş henüz görülmediği ifade edildi.

TAM OLARAK SONA ERMEDİ

Selçuk Geçer açıklamalarının devamında çok yakında ons altın tarafında sert düşüşlerin görüleceğini belirtti ve yatırımcıları bu konuda uyarırken  altın fiyatlarının halihazırda olması gereken seviyenin üzerinde oluşuna dikkat çekti. Bu noktada Geçer, jeopolitik risk faktörünün etkisiyle yaşanan yükselişin henüz tam olarak sona ermediğini ifade etti.

BU SEVİYELERDEN ALMAYIN

Tüm bunlarla beraber Geçer açıklamasında  mevcut altın fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu ve ilerleyen dönemde farklı bir tablo ile karşılaşabileceğimizi belirterek, yatırımcıları bu seviyelerden altın almaktan kaçınmaları konusunda çeşitli uyarılar da yaptı.

EGEHABER.COM’UN YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Exit mobile version