Son Dakika! Öğle Yemeğinden Zehirlenen 106 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı!

Aldığımız son dakika haberine göre, iki ilçede dağıtılan öğle yemeğinden toplam 106 öğrencinin zehirlendiği ve acilen hastaneye kaldırıldı belirtildi. Yaşanan zehirlenme vakası ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü konu ile ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Aydın’ın Çine ve Efeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki ilçe genelinde 4.500 öğrenciye dağıtılan öğle yemeği sonrası birçok öğrencide zehirlenme belirtileri ortaya çıktı. İlk etapta 63 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş konu ile ilgili gerekli çalışmaların ve soruşturmaların yapılacağını belirtirken, yemeklerden alınan numunelerin incelenmesi için tahlile gönderildiğini ifade etti.

Özel bir yemek firması tarafından Çine, Köşk, İncirliova ve Efeler ilçesinde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören öğrencilere dağıtılan yemek sonucu toplam 106 öğrencinin yedikleri yemekten zehirlendiği tespit edildi.

Hastaneye kaldırılan öğrencilerden 97’sinin ise tahliye edildiği açıklandı. Tedavisi devam eden öğrencilerde herhangi bir hayati tehlike olmadığı belirtildi. Öğrencilerin tedavileri hala devam ediyor…

Exit mobile version