Son dakika: TOGG, yerli otomobilin yeni logosunu paylaştı!

Yerli otomobil TOGG’un logosu belli oldu. Türkiye’nin otomobili hesabından ilk yapılan paylaşımda, “14.30’da buluşalım” denilmişti. Mesaj sonrası milyonlar 14.30’da ne paylaşacağını merakla beklemeye başlamıştı. TOGG hesabından saatler tam 14.30’u gösterirken bir paylaşım geldi. Paylaşımda, “Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası.” ifadesi kullanıldı ve ardından bir de videoya yer verildi. Videonun bitişinde de TOGG’un merakla beklenen logosuna yer verildi. İşte yerli otomobil ile ilgili son dakika haberinin detayları…

“Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası”

TOGG’un resmi Twitter hesabından yeni bir paylaşım ile, Türkiye’nin yerli elektrikli otomobilinin logosu belli oldu.
Yapılan paylaşımda, “Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası” ifadesi yer aldı.

‘Türkiye’nin Otomobili”

Türkiye’nin otomobilinin üretimi için çalışmalar son sürat devam ediyor. 2022’te banttan inmesi hedeflenen yerli otomobilin üretim aşaması kamuoyu ile ‘Türkiye’nin Otomobili” hesabından paylaşılıyor. Bugün de TOGG’un sosyal medya hesabından heyecan verici bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, “14.30’da buluşalım” ifadesi kullanıldı. Paylaşım sonrası milyonlarca kişi heyecanla beklemeye başladı. Beklenen saat geldi ve TOGG’un sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşıma, “Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası” notu düşüldü ve bir videoya yer verildi. Videonun sonunda TOGG’un logosu paylaşıldı.

 

Exit mobile version