Son dakika yangın haberleri… Denizli Honaz’da ormanlık alanda yangın çıktı!

Isparta Eğirdir, Adana Feke, Karabük’teki yangınların kontrol altına alındığı öğrenilirken, Denizli’den yangın haberi geldi. Denizli’nin Honaz ilçesi Kayapınar Mevki’de bulunan ormanlık alanda yeni bir yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar ise hemen durumu ihbar ettiler.

Denizli’den yangın haberi geldi. Gelen son bilgilere göre, Denizli’nin Honaz ilçesi Kayapınar Mevki ‘nde sarp ve kayalık bir bölge olarak bilinen noktada dumanlar yükseldi. Vatandaşların ihbar ettiği yangına, itfaiye ekipleri ve helikopter ile müdahale başladı.

Denizli Valiliği yangın açıklaması:

1) 02.8.2021 Pazartesi günü İlimiz Buldan İlçesi Türlübey mevkiinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alınmış, soğutma çalışmalarına devam edilmektedir.

2) 03.8.2021 Salı günü ilimiz Tavas İlçesi Pınarlık mevkiinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alınmış, soğutma çalışmalarına devam edilmektedir.

3) 04.8.2021 Çarşamba günü İlimiz Sarayköy İlçesi Yeşilyurt mevkiinde çıkan orman yangını ekiplerin hızlı bir şekilde müdahalesi ile büyümeden söndürülmüştür.

4) 04.8.2021 Çarşamba günü İlimiz Tavas İlçesi Tekkeköy mevkiinde çıkan orman yangını ekiplerin hızlı bir şekilde müdahalesi ile büyümeden söndürülmüştür.

5) 04.8.2021 Çarşamba günü İlimiz Buldan İlçesi Karaköy mevkiinde (Güney İlçesi sınırı) çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alınarak söndürülmüş, soğutma çalışmalarına devam edilmektedir.

Exit mobile version