Son dakika: Yüz yüze eğitim açıklaması yapıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yüz yüze eğitim açıklaması yaptı. MEB tarafından yapılan açıklamada, “Yüz yüze ve uzaktan eğitimle ilgili uygulamalar, daha önce açıklamış olduğumuz kriterler doğrultusunda valiliklerimizin koordinasyonundaki il hıfzıssıhha kurullarının kararlarına göre devam edecek.” İfadeleri kullanıldı.

Bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan corona virüsü tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından bir duyuru da MEB’den geldi. Yüz yüze eğitime ilişkin basın açıklamasında bulunan MEB yüz yüze ve uzaktan eğitimle ilgili uygulamaların valiliklerin koordinasyonundaki il hıfzıssıhha kurullarının kararlarına göre devam edeceğini bildirdi.

MEB tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

MEB sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamasında, “Yüz yüze ve uzaktan eğitimle ilgili uygulamalar, daha önce açıklamış olduğumuz kriterler doğrultusunda valiliklerimizin koordinasyonundaki il hıfzıssıhha kurullarının kararlarına göre devam edecek. Çocuklarımızın eğitim hakkı için herkesi daha çok sorumluluk almaya çağırıyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Exit mobile version