Son dakika yüzde 20 zam yapıldı! Bugünden itibaren geçerli oldu: İşte yeni fiyatlar

Türkiye’nin geniş çaplı şarj ağı Trugo, elektrikli araç sahiplerinin yakından takip ettiği şarj fiyatlarını güncellediği ifade edilerek bugünden itibaren geçerli olan yeni tarifeler, Trugo’nun resmi internet sitesinde duyuruldu. Bu doğrultuda düzenleme ile birlikte, şarj hizmetlerinin maliyetlerinde önemli bir artış yaşandığpı bildirildi.

YÜZDE 20 ZAM YAPILDI

Trugo, uzun bir süre boyunca sabit kalan şarj fiyatlarına yaklaşık yüzde 20 oranında bir artış gerçekleştirdiği ifade edilerek bu fiyat artışı, Trugo’nun elektrikli araçlar için sunduğu hızlı şarj istasyonlarını kapsadığı ve 16 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar, şirketin web sitesinde paylaşıldı.

YENİ FİYATLAR

Konu ile ilgili olarak Trugo’nun güncellediği tarifelere göre, DC şarj hizmetinin fiyatı 7,99 TL/kWs’den 9,60 TL/kWs’ye yükseldiği ifade edilerek yüzde 20,15 oranında bir artışa denk geldiği  AC şarj fiyatı ise 5,95 TL/kWs’den 6,96 TL/kWs’ye çıktı ve bu artış yüzde 16,97 olarak hesaplandığı bildirildi. Yeni fiyatlar, elektrikli araç sahiplerinin şarj yaparken karşılaşacakları maliyetleri artırdığı vurgulandı.

Exit mobile version