Editörün SeçtikleriEkonomi

Son dakika zam geldi! Yeni fiyatlar geçerli oldu: İşte fiyat listesi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden önemli bir duyuru yaptı ve yeni bir zammın geldiğini belirtti.  Ülke genelinde yaşanan enflasyon ve ekonomik dalgalanmalar, birçok ürünün fiyatlarını artırmaya devam ettiği belirtilerek bu dalganın son kurbanları ise ünlü viski markaları Famous Grouse ve Jagermeister olduğu ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Dündar açıklamalarında  bu iki markanın fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu

TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ

Zamların duyurulmasının ardından sosyal medya kullanıcıları, artan fiyatlar karşısında tepkilerini dile getirirlerken alkol ve sigara fiyatlarındaki artışa dikkat çeken kullanıcılar, alkol tüketiminin zaten yüksek maliyetli olduğunu belirterek, bu zamların kendilerini daha da zor durumda bırakacağını paylaştılar. Özellikle sigara fiyatlarına yapılan zamlar da dikkat çekerken en ucuz sigaranın 67 TL’ye yükseldiğini belirten bazı vatandaşlar, “Sigara aldık da alkol kaldı” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

YENİ FİYATLAR

Famous Grouse ve Jagermeister viskilerinin yeni fiyat listesi belli olduğu belirtilerek Famous Grouse’un en düşük fiyatı 520 TL’ye, Jagermeister’ın ise 575 TL’ye yükseldiği ve bu zamlardan sonra en yüksek fiyatlar da güncellendiği ifade edildi. Bununla beraber Jagermeister’ın en yüksek fiyatı 1.450 TL, Famous Grouse’un ise 1.290 TL olarak belirlendiği aktarıldı.