Son dakika…Manisa’da cansız bedenleri bulunan 4 gencin ölüm nedeni belli oldu!

Son dakika Ege haberleri…Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi’nde bir tarlanın kenarında otomobilin yanında çamur içerisinde 4 gencin cansız bedeni bulunmuştu. Türkiye’yi sarsan olay ile ilgili sır perdesi aralandı. Gençlerin ölümlerine ilişkin olarak hazırlanan rapor tamamlandı. İşte hayatını kaybeden gençlerin ölüm nedenleri…

Manisa’da hayatını kaybeden Muharrem Zengin, Neşet Dalgın (24), ve Serkan Zangal (23), Ümit Zangal (20)isimli gençlerin cesetleri bulunmuştu. Neşet Dalgın’ın (24) boynunun sert bir darbe sonucu kırıldığı öğrenilirken, diğer gençlerin göğüs ve baş bölgelerine isabet eden saçmalar sonucu öldükleri öğrenilmişti.

Sırayla intihar ettikleri ortaya çıktı

Ülkeyi sarsan ölümler hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı’ndan beklenen kriminal rapor, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaştı.

Söz konusu rapora göre, Ümit Zangal’ın uyuşturucudan öldüğü, Muharrem Zengin (22), Neşet Dalgın (24) ve Serkan Zangal’In (23) av tüfeğiyle sırayla intihar ettikleri bildirildi.

Exit mobile version