Son Saatler! MTV Ödemesini Gerçekleştirmemiş Vatandaşlara Açıklama Yapıldı

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapacak vatandaşlara açıklama yapıldı. Her yıl iki Ocak ve Temmuz ayı itibariyle ödemesi iki eşit taksitle tamamlanan MTV ödemelerini hala gerçekleştirmeyen vatandaşlara Kuveyt Türk Bankası kampanyada bulundu. Ülkemizde en çok tercih edilen bankaların başında gelen Kuveyt Türk Bankası Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyecek vatandaşlar için açıklamada bulundu.

Kuveyt Türk Bankası yaptığı açıklamada: Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni hala ödememiş vatandaşlar için açıklama yapıldı. Kuveyt Türk bireysel kredi kartı kullanan vatandaşlara Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit imkanı sunuyor.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde Açıklandı:

Kampanyadan Sağlam Kart, Sale Plus, Özel Bankacılık Kredi Kartı, Seyyah Kart, Miles & Smiles Kuveyt Türk Kartı müşterileri faydalanabilir.

Kampanyaya katılmak için ödeme yapılmadan önce müşterinin  Kuveyt Türk sistemlerinde kayıtlı cep telefonundan ONAY MTV3T yazıp 2848’e sms göndermesi gerekmektedir.

Maksimum 10.000 TL’ye kadar olan MTV ödemeleriniz 3 taksitlendirilecektir.

Bir müşterinin maksimum 5 adet işlemi kampanya kapsamında değerlendirilir.
Kampanya Kuveyt Türk İnternet Şube, Mobil Şube, Çağrı Merkezi, Şube Kanalları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden yapılacak ödemelerde geçerlidir. E devlet üzerinden yapılacak ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Kampanya 31 Ocak 2022 tarihine kadar geçerlidir.

SMS gönderilmeden yapılan işlemler, sonradan taksitlendirilmeyecektir.

Exit mobile version