Son Yaz dizisini özleyenlere müjde!

İzmir’de çekilen Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz‘da Funda Eryiğit ve Olgun Toker’in ardından, Ali Atay‘ın da ayrılık haberleri gündeme gelmişti. Atay tarafından açıklama gelmeden önce 3 başrol ayrılığı daha gündeme geldi. İstanbul’da çekimleri sürecek olan dizi bu halde nasıl devam edecek merak konusu oldu.

İzmir’deki yolculuk sona erdi

Dizi yeni sezonda Çeşme’den İstanbul’a transfer oluyor. Ayrıca dizi tamamen değişiyor, kadro bu kadar dağılmışken gidişatın nasıl olacağı merak konusu. Son Yaz dizisi sezon finalinde Canan ve Gökhan karakterlerinin ölmesine henüz alışamamışken yeni ayrılık haberleri geldi. Dizinin Canan’ı Funda Eryiğit ve dizinin abi Gökhan’ı Olgun Toker dizinin sezon finalinde ölerek veda etmişlerdi. Bu ani ayrılıklara seyirciler tepkiliyken yeni gelen ayrılık haberlerinden sora dizinin kaderi değişecek gibi gözüküyor.

En çok da izleyiciler Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit’in finalde ölmesine çok üzüldü. Zira başarılı bir oyunculuk ve hikayede de Canan karakterinin yeri çok önemliydi. Ancak anlaşıldı ki, Son Yaz ismi bile “Canan ile Son Yaz” olarak aslında kurgulanmış.

Yani dizide artık bir dönem kapandı. Yeni bir dönem başlayacak. Erdem Şanlı, Erme Karayel ve Şebnem Dönmez de Olgun Toker ile birlikte diziden ayrılan isimler oldular. Fox TV’nin ikinci sezonda diziyi yayınlama kararı da hayranları çok memnun etti. Dizinin ikinci sezonu İstanbul’da geçecek ve bambaşka bir ortam yaşanacak.

Bu arada Fox TV’den diziyi şimdiden çok özleyenlere büyük bir sürpriz var. Yaz aylarında Cumartesi ve Pazar günleri Son Yaz dizisi tekrar bölümleri ile yine ekranda olacak. Eski bölümleri özleyen, diziyi yeniden izlemek isteyenler için Fox TV bu sürprizi duyurdu. Dizi 3 Temmuz Cumartesi günü 16.15’te ekranda olacak. Yine pazar günü de aynı saatte bir başka bölüm yayınlanacak.Yaz döneminde hafta sonları 21 bölümlük Son Yaz dizisi ekrandaki yerini alacak.

Exit mobile version