Son Yaz’da yaprak dökümü.. Şok ayrılıklar!

İzmir’de çekilen Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz‘da Funda Eryiğit ve Olgun Toker’in ardından, Ali Atay‘ın da ayrılık haberleri gündeme gelmişti. Atay tarafından açıklama gelmeden önce 3 başrol ayrılığı daha gündeme geldi. İstanbul’da çekimleri sürecek olan dizi bu halde nasıl devam edecek merak konusu oldu.

Kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Funda Eryiğit, Sinan Tuzcu, Yasemin Yazıcı, Halil Babür, Şebnem Dönmez, Emre Karayel gibi isimlerin yer aldığı Son Yaz’da büyük ayrılıklar devam ediyor. İlgiyle takip edilen dizinin üstünde kara bulutlar geziyor. Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim ve Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün Gökalp Taşkın arasındaki hem heyecan dolu hem komedi ilişkiyi seyirciye samimiyetle yansımıştı. Ancak Funda Eryiğit ve Olgun Toker sonrası Ali Atay’ın da Leyla ile Mecnun dizisine başladığı bu nedenle ayrılacağı iddia edilmişti. Ali Atay’dan haber doğrulanmadan 3 başrol daha birden daha ayrılık haberini açıkladı.

İzmir’deki yolculuk sona erdi

Dizi yeni sezonda Çeşme’den İstanbul’a transfer oluyor. Ayrıca dizi tamamen değişiyor, kadro bu kadar dağılmışken gidişatın nasıl olacağı merak konusu. Son Yaz dizisi sezon finalinde Canan ve Gökhan karakterlerinin ölmesine henüz alışamamışken yeni ayrılık haberleri geldi. Dizinin Canan’ı Funda Eryiğit ve dizinin abi Gökhan’ı Olgun Toker dizinin sezon finalinde ölerek veda etmişlerdi. Bu ani ayrılıklara seyirciler tepkiliyken yeni gelen ayrılık haberlerinden sora dizinin kaderi değişecek gibi gözüküyor.

Ayrılan isimler kimler?

Son bölümlerde rolü epey azalan ve değişen Emre Karayel diziden ayrıldı. Geri plana atılan bir karakter olan Emre Karayel’in bu ayrılığı son bölümde aslında tahmin edilen bir durumdu. Diziden ayrılan bir diğer isim ise dizinin Serap’ı Şebnem Dönmez oldu. Şebnem Dönmez’in de rolü beklenildiği gibi yer verilmedi ve karakter oldukça azaldı ve geri plana atıldı. Güzelliği ile kendine hayran bırakan Şebnem Dönmez içinde ayrılık kaçınılmaz oldu.  Diziden ayrılan bir diğer isim ise dizinin Serap’ı Şebnem Dönmez oldu. Şebnem Dönmez’in de rolü beklenildiği gibi yer verilmedi ve karakter oldukça azaldı ve geri plana atıldı. Güzelliği ile kendine hayran bırakan Şebnem Dönmez içinde ayrılık kaçınılmaz oldu.

Exit mobile version