Sonar’dan çarpıcı anket! En başarılı belediye başkanları açıklandı!

Sonar Araştırma, koronavirüs ile mücadele eden belediyeler arasında en başarılıları belirledi. 

Sonar Araştırma’nın son yaptığı araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı. Türkiye genelinde yapılan araştırmada, koronavirüs sürecini en iyi yöneten belediye başkanları ortaya çıktı.

Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu Sonar Araştırma, bu sefer salgın döneminin en başarılı belediye başkanlarını belirlemek amacıyla bir araştırma düzenledi.  Türkiye genelinde yapılan araştırmada,  “Genel olarak düşündüğünüzde Büyükşehir Belediye Başkanınınızın korona döneminde yaptığı çalışmaları başarılı buluyor musunuz?” sorusundan alınan yanıtlara göre en başarılı başkan Ekrem İmamoğlu olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ikincilik ile onu izledi.

Araştırma sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 58,3’ü ilgili soruya Ekrem İmamoğlu ile yanıt verirken, Tunç Soyer 57,6 ile 2., Mansur Yavaş ise yüzde 55,6 ile 3. seçildi.

İzmir’in ilçelerini kapsayan ankette ise Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç 67,8 ile en başarılı başkan olurken onu 64,3 ile Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, 63,1 ile Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü takip etti.

 

Exit mobile version