Songül Öden ve Şükran Ovalı beraber tatile çıktı! Bikinili pozlar, sosyal medyada çok konuşuldu!

Ekranların aranan yüzlerinden olan oyuncu Songül Öden ile meslektaşı Şükran Ovalı, özel hayatlarındaki arkadaşlıklarını beraber çıktıkları tatil ile taçlandırdı. Şükran Ovalı’nın ailesi ile birlikte çıktığı tatile dahil olan Songül Öden, doğal halleri ve güzelliği ile dikkat çekti. İkilinin beraber tatile çıkmış olması sosyal medya gündemine bomba gibi oturdu.

İki Yakın Arkadaş Tatilde!

Özel hayatlarında kurmuş oldukları dostluk ilişkileri bilinen Songül Öden ve Şükran Ovalı, rol aldıkları Yargı ve Oğlum isimli dizilerinin sezon finali yapması ile birlikte, soluğu deniz kenarında aldılar. İki dizinin de zorlu ancak başarılı bir sezonu geride bırakmasının ardından dinlenmeye ihtiyaç duyan oyuncular Songül Öden ve Şükran Ovalı, Instagram hesapların yaptıkları paylaşımlar ile beraber tatilde olduklarını takipçilerine gösterdiler. İkili tarafından yapılan paylaşımlarda, iki yakın arkadaşın bir arada olmaktan keyif aldıkları görüldü.

Şükran Ovalı ve Songül Öden’den Bikinili Paylaşım!

Nerede tatil yaptıkları bilinmeyen Songül Öden ve Şükran Ovalı, sosyal medya hesaplarından fotoğraflar paylaştı. Özellikle Ovalı’nın Instagram hesabından paylaşmış olduğu bikinili fotoğraflara, kısa süre içerisinde beğeni yağdı. Arkadaşların bir arada oldukları fotoğrafları Hilal Saral gibi ünlü isimlerde yorum yaptılar.

Kızı ve Eşini De Paylaştı!

2017 yılında Futbolcu Caner Erkin ile hayatını birleştiren ve kısa bir aranın ardından kızları Mihran Ela’yı kucağına alan güzel oyuncu Şükran Ovalı, Instagram hesabından eşi ve kızı ile de fotoğraf paylaştı. Oyuncunun paylaştığı aile fotoğrafı, takipçileri tarafından büyük ilgi görürken yakın arkadaşı ve meslektaşı olan Songül Öden’in de bu tatil planının içinde olması “demek ki o da aileden” yorumlarının yapılmasını sağladı.

Exit mobile version