Sonunda netleşti: Emekliye ay sonuna kadar ek 4 bin TL’lik ek ödeme yapılacak!

Türkiye İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ve ING Bank, 5 bin 250 TL’ye varan emekli promosyonu ödemelerinin detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

İş Bankası emekli maaşı hesabını 30 Haziran tarihine kadar banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine, şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını açıkladı:

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

TEB emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine, şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını açıkladı:

Banka, yukarıda belirtilmiş olan promosyon tutarlarına ek olarak bir ödeme daha yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bankaya bir yakınını davet edenlere 250 TL, toplamda 2500 TL daha ödeme yapılacağı bildirildi.

ING Bank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

ING Bank emekli maaşı hesabını 31 Mayıs tarihine kadar banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine, şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını açıkladı:

Banka, yukarıda belirtilmiş olan promosyon tutarlarına ek olarak bir ödeme daha yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bankaya bir yakınını davet edenlere 250 TL, toplamda 1250 TL daha ödeme yapılacağı bildirildi.

Exit mobile version