Sonunda şeytanın bacağını kırdı! 19 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye’nin kazananı belli oldu! 17’inci önlüğün sahibi kim oldu?

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, 5’inci sezonu ile izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İlk olarak 2011 yılında Show TV’de yayınlanan ancak düşük reyting sebebi ile sezon sonunda ekranlara veda eden MasterChef Türkiye, Acun Ilıcalı’nın 2018 yılında Tv8 kanalını satın alması ile birlikte 7 yıl aradan sonra ekranlara geldi. O günden bu yana Show TV’deki başarısızlığının aksine reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye, bu sene de 1 Temmuz tarihinde başlayan sezonu ile izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

1 Temmuz tarihinden bu yana yarışmanın 5’inci sezonunun ana kadrosunu belirlemek üzere eleme etapları düzenleyen MasterChef Türkiye yarışması, ana kadro için geri sayıma başladı. Önce birinci eleme etabını sonrasında ise 3’lü düellolardan oluşan ikinci etabı tamamlayan fenomen yarışma programı, son 3 haftadır final elemeleri ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile takipçilerinin karşısına çıkan sevilen yarışma programı, ana kadroya giren 17’inci ismin belirlenmesini sağladı.

İLK ETAP HIZLI GEÇTİ!

Sondan bir önceki yarışmada tüm hünerlerini sergilemek ve 17’inci önlüğü almak isteyen MasterChef yarışmacıları, kıyasıya bir rekabet yaşadı. Bir tart hamuru ve böbrek ile mantardan oluşan bir yemek hazırlayan yarışmacı adaylarının, şeflerin tadımları esnasında ne kadar heyecanlı oldukları adeta gözlerinden okundu.

YARATICILIK ETABINDA YEŞİL FIRTINA!

Birinci etabı başarılı bir şekilde tamamlayan Göktuğ, Makbule, Serpilay, Burak Kaynar, Burak ve Ayaz yaratıcılık etabı için tezgahlarının başlarına geçti. Maydonoz, nane ve dereotunun ön plana çıktığı bir yemek için kolları sıvayan yarışmacı adayları, tabaklarını şeflere tattırdı.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Dün akşam yayınlanan bölümde MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna katılan 17’inci yarışmacı, Ayaz oldu.

Exit mobile version