Magazin

Sonunda şeytanın bacağını kırdılar! 25 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye’de hangi takım kazandı? Dün gecenin eleme adayları kimler oldu?

Ekranların en çok sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Daha önce oynanan iki takım oyununu kaybeden kırmızı takım, son oyunu kazanabilmek için bütün hünerlerini sergiledi.

HAFTANIN SON OYUNU OYNANDI!

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde haftanın 3’üncü takım oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar, şeflerin onlardan istedikleri menüyü en iyi şekilde hazırlayabilmek adına var güçlerini ortaya koydu. Sürenin sonunda yemeklerini şeflere tattırmak üzere sunum masasına koyan yarışmacılar, heyecanlı anlar yaşadı.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

Sürenin sonunda hazırladıkları menüleri jüri üyelerine tattıran takımlar, haftanın son takım oyununun kazananı öğrenmek için sabırsızlanmaya başladı. Aralarında ufak bir değerlendirme toplantısı yapan şefler, kazanan takımın kırmızı takım olduğunu açıkladı. Böylelikle kırmızı takım, ilk kez bir takım oyununu kazanmış oldu.

ELEME ADAYLARI AÇIKLANDI!

Mavi takımın haftanın son takım oyununu kazanmasının ardından dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen kırmızı takım oyuncuları, haftayı rahat kapatabilmek ve isimlerinin eleme potasına girmesini engellemek amacı ile var güçlerini ortaya koydu. Şeflerin istedikleri ürünler ile en iyi tabağı çıkarabilmek adına yeteneklerini sergileyen kırmızı takım oyuncuları, heyecanlı anlar yaşattı.

Sürenin sonunda yapmış oldukları yemekleri jüri üyelerine tattıran kırmızı takım oyuncuları, en çok beğenilen tabağın açıklanması için geri sayıma başladı. Aralarında değerlendirmelerde bulunan jüri üyeleri, dokunulmazlığı kazanan ismin Burak olduğunu açıkladı.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Burak, eleme potasına girecek olan ilk ismi Şeyma olarak açıkladı. Yarışmacıların yaptıkları oylama sonucunda ismi en çok çıkan ve haftanın 6’ıncı eleme adayı olan kişi Gamze oldu.