Sosyal Medya Gündemine Bomba Gibi Düştü! Fahriye Evcen’in Hamile Olduğu İddiası Ortaya Atıldı!

Televizyon ekranlarından 4 sene boyunca uzak kalan Fahriye Evcen, yeni sezonda ekranlara dönmeye karar vermişti. TRT 1 ekranlarının en iddialı yapımlarından biri olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizi ile ekranlara geri dönen ünlü oyuncu, sevenleri ile televizyon ekranları aracılığı ile özlem gidermişti. Yapılan iddialar ise Fahriye Evcen’in bir süre daha ekranlarda olmayacağını söylüyor. Detaylar haberimizde…

4 Sene Sonra Döndüğü Ekranlarda 27 Bölüm Kaldı

4 sene boyunca ekranlarda yayınlanan yapımlarda yer almayan Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu isimli TRT 1 dizisi ile ekranlarına dönmüştü. Ünlü oyuncunun ekranlara dönüşü hayranlarını mest etmiş olsa da bu durum uzun sürmemişti. Barış Arduç ile başrolleri paylaşan Fahriye Evcen, dizinin ilk sezonunun final yapması ile birlikte diziden ayrıldığını açıklamıştı.

Akça Hatun karakterine can veren Fahriye Evcen, geçtiğimiz pazartesi akşamı ekranlara gelen 27. Bölüm ile birlikte Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun diziden sürpriz bir şekilde ayrılmasının ardından pek çok iddia ortaya atıldı. Özellikle son atılan iddia ise magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

Fahriye Evcen Hamile mi?

Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, bu evlilikten Karan isminde bir erkek çocuğu dünyaya getirmiş ve ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Yapılan iddiala ise Fahriye Evcen’in ikinci çocuğuna hamile olduğu yönünde oldu.

Magazin aleminin en popüler çiftlerinden biri olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, ilk çocukları Karan’ı 2019 yılında kucaklarına almıştı. Ortaya atılan iddialara göre, çiftin ikinci çocuklarını da kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre, Fahriye Evcen iki buçuk aylık hamile. Ünlü oyuncu, dört sene sonra döndüğü ekranlara, ikinci kez anne olmaya hazırlandığı için veda ettiği söyleniyor.

Exit mobile version