Magazin

Sosyal medya karıştı; Kaan Urgancıoğlu’nun son halleri Bihter ile Behlül aşkını yeniden gündeme getirdi! “Ne oldu sana böyle Kaan?”

Yaz tatilini dinlenerek geçiren Yargı dizisinin Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, imaj değişikliği yaptı. Yeni imajı ile sosyal medya platformlarının gündemi haline gelen Kaan Urgancıoğlu, sosyal medya kullanıcıları tarafından bir dönemin fenomeni olan Behlül karakterine benzetildi.

AŞK 101 İLE İYİ BİR POPÜLARİTE KAZANDI

Oyunculuğa 2002 yılında Kanal D ekranlarından yayınlanan Karaoğlan isimli dizi ile başlayan Kaan Urgancıoğlu, özellikle Canım Ailem, Dürüye’nin Güğümleri, Filinta ve Kara Sevda isimli dizilerde canlandırdığı karakterler ile hafızalara kazındı. Bu karakterlerin üzerine Netflix isimli dijital yayın platformu aracılığıyla seyirci karşısına çıkan Aşk 101 isimli dizide Kemal Hoca’yı canlandıran Kaan Urgancıoğlu, özellikle bu rolüyle inanılmaz bir popülarite elde etti.

YARGI DİZİSİ KAAN URGANCIOĞLU’NA ÇOK YAKIŞTI

Aşk 101 isimli dizide canlandırdığı Kemal Hoca karakterinin ardından popülaritesini adeta ikiye katlayan Kaan Urgancıoğlu, ekranlara ise, son sezonda Yargı dizisi ile gelmeye başladı. Aşk 101 dizisindeki partneri Pınar Deniz ile kameralar karşısına bu kez Yargı dizisi ile çıkan Kaan Urgancıoğlu hem partneri olan uyumuyla hem de oyunculuk performansı ile çok konuşuldu. Canlandırdığı Savcı Ilgaz karakteri ile televizyon seyircisinin gönlünde yet etmeyi başaran Kaan Urgancıoğlu, sezon arasında stil değiştirdi.

SON HALİ BEHLÜL’E BENZETİLDİ

Yargı dizisinin sezon finalin girmesiyle birlikte dinlenmeye çekilen Kaan Urgancıoğlu, stilinde de bir değişikliğe gitti. Şimdilerde keten takımlara daha çok giymeye başlamış olan Kaan Urgancıoğlu, imajını da değiştirince sosyal medya kullanıcılarının diline doyandı. Tatil boyunca saçını ve sakalını kesmeyen Kaan Urgancıoğlu, kameralar karşısına geçerek, son haliyle poz verdi. Kaan Urgancıoğlu’nun son hali karşısında adeta şaşkına dönen sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun yeni tarzını Aşk-ı Memnu dizisinin finalinde Bihter’in mezar başında ağlayan Behlül’e benzetti.