Sosyal Medya Kullanıcılarından Masterchef Türkiye Yarışmacısı Hakkında Nefret Dolu Paylaşımlar: “Ailesi Hiç Demiyor Mu, Kızım Senden Utanıyoruz Diye?”

2018 yılından bu yana Tv8 kanalında yayınlanan ve ilk sezonundan bu zamana kadar izleyiciler tarafından yakından takip edilmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, bu sene de reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor.

1 Temmuz tarihinde resmen başlayan ve ilk yayın gününden dün akşam yayınlanan son bölümüne kadar ana kadroya girecek olan yarışmacıları belirlemek üzere eleme etapları düzenleyen MasterChef Türkiye yarışması, bomba gibi bir sezon geçirmeye devam ediyor.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüriliğinde yürütülen fenomen yarışma programı, bu sene oldukça renkli yarışmacılara ve yarışmacı adaylarına ev sahipliği yaptı. Hala eleme etaplarının tamamlanmadığı ve ana kadroya girmek üzere son 2 yarışmacının belirleneceği MasterChef Türkiye yarışmasında, yarışmacılar izleyiciler tarafından sıklık ile araştırılmaya başlandı.

Ana kadroya giren ve yaklaşık olarak 5 ay boyunca ekranlarda yer alacak olan isimler, izleyicilerin dikkatlerini çekti. Kimi yarışmacıyı sevgi ile anan izleyiciler, kimilerinden de daha ilk günden itibaren haz etmedi. İzleyicilerin en çok tepkiyi gösterdiği isimlerden biri, Fatma Nur Uçar isimli yarışmacı oldu.

Yarışmaya katıldığı ilk günden bu yana sivri konuşmaları ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Fatma Nur, stüdyoda olan arkadaşları ile olduğu kadar şefler ile de problemler yaşadı. İkinci günden ana kadroya girmeyi başaran ve yemek yapmaya olan yeteneğini sorgulatmayan Fatma Nur, hareketlerinden sınıfta kaldı. Fatma Nur’un tavırları sosyal medyada gündem oldu.

“İTİCİ” YAKIŞTIRMASI!

Bu hafta düzenlenen eleme etabında ikinci günden balkona çıkmayı başaran Fatma Nur Uçar, sivri hareketleri ve çok konuşması ile izleyicilerin dikkatlerini çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı Fatma Nur’un MasterChef tarihinin en itici yarışmacısı olduğunu savundu.

SOSYAL MEDYA KULLANICISINDAN AĞIR ELEŞTİRİ!

Bir sosyal medya kullanıcısı Fatma Nur hakkında şu sözleri kullandı: “Ailesi hiç demiyor mu, kızım senden utanıyorum diye? Televizyonu yumrukluyoruz, sokağa çıkamıyoruz diye?”

DİLAN’DAN SERT TAVIR!

Dün yayınlanan bölümde Fatma Nur’un sözlerine daha fazla dayanamayan Dilan, “çok düşman topluyor” dedi. Dilan’ın bu sözü, yarışmacılardan büyük alkış aldı.

Exit mobile version