Sosyal medyada en çok konuşulan kadınlar arasında zirveyi Ebru Şahin kaptı! Listenin sonunda yer alan isim ise ağızları bir karış açıkta bıraktı!

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizi projeleri ve proje kapsamında sergiledikleri performanslar sayesinde oldukça konuşulan kadın oyuncular, bu hafta ki dengeleri alt üst etti. Reyting listesinde üst seviyelerde yer alan diziler ile ilgili dizilerde yer alan kadın oyuncuların tersi bir sıralamaya sahip olması, şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz hafta bir haftalık sosyal medya verilerinin derlenerek hazırlanmış olduğu “en çok konuşulan kadın oyuncular” listesi, sıralaması ile şaşırttı. Listenin ilk sıralamasında yer alan isim ile son sıralamasın yer alan isim, ilgili oyuncuların hayranları tarafından şaşkınlık ile karşılandı.

Listenin Zirvesinde Ebru Şahin!

Haftanın en çok konuşulan kadın oyuncuları listesi, geçtiğimiz hafta güncellendi. Sosyal medya kullanıcılarının hesapları aracılığı ile yapılan paylaşım sayılarından alınan veriler doğrultusunda düzenlenen en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde birinci sıraya yerleşen isim hayranlarını sevindirirken, diğer iddialı oyuncuların hayranlarını şaşkına çevirdi.

Son açıklanan listeye göre bir hafta içerisinde hakkında 93 bin 900 ileti paylaşılarak birincilik koltuğuna oturan isim, ATV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Destan dizisinin oyuncularından Ebru Şahin oldu.

Pınar Deniz En Sonda!

Kanal D ekranlarının ses getiren yapımlarından olan ve geçtiğimiz hafta yayınlanan sezon finali bölümü ile izleyicisini heyecanlandırmayı başaran Yargı dizisi, konusu ile olduğu kadar oyuncuların performansları ile de adından söz ettirmeyi başardı. Haftanın en çok konuşulan kadın oyuncuları listesinde üst sıralarda yer alması beklenen Pınar Deniz ise son sırada yer alarak, hayranlarını şaşkına çevirdi.

Sıralama Belli Oldu!

Oluşturulan “haftanın en çok konuşulan kadın oyuncuları” listesinde yer alan isimler şu şekilde:

  1. Ebru Şahin
  2. Su Burcu Yazgı Coşkun
  3. Özge Yağız
  4. Sıla Türkoğlu
  5. Deniz Baysal
  6. Öykü Karayel
  7. Aslıhan Malbora
  8. Ezgi Mola
  9. Melis Minkari
  10. Pınar Deniz
Exit mobile version