Sosyetik güzel Dila Tarkan’a büyük şok: Eşi Dağhan Doğruer’e açılan nafaka davası, sosyal medyanın diline düştü! Kürtaj yaptırtmak istedi…

Influencer olarak bilinen ve Şeyma Subaşı ile yakın arkadaşlığı bulunan Dila Tarkan, sosyetik ve lükse yaşam tarzı ile sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ederken, büyük bir şok yaşadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda hayatını Dağhan Doğruer ile birleştiren ve şu anda da hamileliğin tadını çıkaran Dila Tarkan’ın, eşinin gayrimeşru bir ilişkiden çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı.

Eğlenceli hayatı ve gece hayatına düşkünlüğü ile bilinen Dila Tarkan, geçtiğimiz aylarda hayatını Dağhan Doğruer ile birleştirdi. Uzun yıllardır flört ettiği Doğruer’den nikahtan hemen önce hamile kaldığı öğrenilen Dila Tarkan, sosyal medya kullanıcıları tarafından takip edilmeye devam ederken, Tarkan’ın hayatının şokunu yaşadığı öğrenildi. Eşi Dağhan Doğruer’in bir kızının olduğu ve çocuğun evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya geldiği kesinleşirken, nafaka davası için dilekçe hazırlandı.

2019 Yılında Dünyaya Geldi!

İngiliz vatandaşı olan ve şu sıralar Londra’da yaşadığı bilinen Mina Safavi, 2018 yılında tanıştığı ve cinsel birliktelik yaşadığı Dağhan Doğruer’den hamile kaldığını ve 27 Mart 2019 tarihinde kızını dünyaya getirdiğini iddia etti. Aynı yılın eylül ayında babalık testi için mahkemeye başvuran Mina Safavi, mahkeme sonucu ile kızının babasının Dağhan Doğruer olduğunu ispatladı.

“Kürtaj Yaptır!”

O yıl içerisinde hamile olduğunu Dağhan Doğruer’e söylediğini ancak Doğruer’in konu ile hiç ilgilenmeyerek “kürtaj yaptır” dediğini belirten Mina Safavi, kürtaj olmayı red ettiğini ve Doğruer’in buna rağmen hiçbir tepki vermediğini iddia etti.

Kızı 4 aylık olduğunda Doğruer’in ailesinin kapısına, İstanbul’a geldiğini belirten Safavi ailenin de çocuk ile ilgilenmediğini ifade etti. Kızının bakımını sağlamak adına bir destek almadığını ifade eden ve kızına bakmak için son 4 aydır çalışamadığını açıklayan Safavi, bunun üzerine nafaka davası için mahkemeye başvurdu.

Dilekçe Hazırlandı!

Nafaka davası açan Safavi’nin dilekçesi ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre dilekçede Doğruer’den aylık 5 bin pound (100 bin TL) talep edildiği bilgisi kaydedildi.

Exit mobile version