GenelGündem

Sözde liderin taciz ettiği 12 yaşındaki kızın ifadesi alındı

Sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban tarafından taciz edilen 12 yaşındaki kızın ifadesi alındı.

Kendisini Fatih Nurullah adıyla tanıtan ve “Uşşaki Tarikati Lideri” olduğunu iddia eden 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban “çocuk istismarı” suçundan tutuklanmıştı. Yaşanılan olayla ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Son olarak edinilen bilgiye göre tacize uğrayan 12 yaşındaki kızın ifadesi alındı. Pedagog eşliğinde alınan ifadenin ayrıntıları ise kan donduruyor.

KİMSE BİLİYOR MUYDU

Savcılıkta, pedagog eşliğinde ifadesi alınan 12 yaşındaki kız taciz olayının tüm ayrıntıları anlattı. Sorgu sırasında Uşşaki Tarikatı lideri’ olarak tanıtan ve Fatih Nurullah adını kullanan 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban tarafından nasıl taciz edildiğini anlatan 12 yaşındaki kızın verdiği ayrıntıların yanı sıra olaydan kimlerin haberi olduğu da soruldu.

TACİZ EDİP SUSMAM İÇİN 100 TL VERDİ

Taciz olayının ayrıntılarını anlatan kız çocuğu; “”Beni öptüğü zaman herkes aşağıda oluyordu. Kimseye söylemem için beni tehdit etti. Bana olayın ilk gerçekleştiği gün 100 TL para vermişti” dedi.

ANNEM DE YANIMDAYDI

Savcılıktaki ifadesinde yaşanan taciz olayından kimlerin haberdar olduğu da sorulan 12 yaşındaki kız; “Ben annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih’in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Annem ve arkadaşları da bunu görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi” ifadelerini kullandı.