Kamu

Sözlü ve yazılı sınav yok: En az KPSS 50 puanı olanlar başvurabilir, MGM personel alacak!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı yapılacak. Bu kapsamda verilen ilanda yazılı ve sözlü sınav yapılmayacağı bildirildi. İlan için 2022-KPSS (B) grubu P3 puan en az 50 puanı olanlar başvuruda bulunabilecekler.

MGM sözleşmeli mühendis kadrosunda personel alımı yapacak. Adaylar 18 Kasım 2022 tarihine kadar başvurularını yapabilecekler. Başvurular e-Devlet üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden 09/11/2022 – 18/11/2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ÖZEL ŞARTLAR

1. Meteoroloji Mühendisliği Lisans programından mezun olmak.

2.Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, EK-1 de yer alan pozisyonların karşısında yer alan bölümlerden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir.

3.Yurtdışındaki üniversitelerin denk bölümlerinden mezun olup başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için, başvuru sırasında Diğer Belgeleriniz aşaması altında bulunan Denklik Gösterir Belge alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

4. Sağlık bakımından Mühendis olarak çalışmasına engel hali bulunmamak.

5. 2022 yılı KPSS Lisans P3 puan türünden en az 50 (elli) puan almış olmak.