Gündem

Spor salonları kapandı mı, açık mı?

Koronavirüs vakaları ülke genelinde alarm veriyor. Vakaların artmasının ardından yeni tedbirler alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alınan yeni kararları kabine toplantısının ardından açıkladı. Peki, spor salonları kapandı mı, açık mı?

Koronavirüs salgınını önlemek amacıyla hayata geçirilen ilk önlemlerden biri de spor salonlarına yönelikti. Koronavirün kendine hızlı bir şekilde bulaşma yolu bulacağı spor salonları, mart-haziran arasındaki dönemde kapalı kaldı. Şimdi yine benzer bir kısıtlamanın olup olmayacağı merak ediliyor.

YÜZME HAVUZU, SAUNA, MASAJ SALONLARI KAPATILDI

Yeni bir karar alınıncaya kadar bugün (1 Aralık) saat 21.00’den itibaren geçerli olacak şekilde yüzme havuzu, hamam, sauna, masaj salonu ve lunaparkların faaliyetlerinin durdurulacağı vurgulandı.

SPOR SALONLARI KAPATILDI MI?

Hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarında hem de İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinde spor salonlarının kapalı olduğuna dair bir ibare yok.

Şu anki bilgilere göre sokağa çıkma kısıtlaması olmayan saatlerde, kısıtlaması olmayan yaş gruplarından kişiler için spor salonları faaliyette olacak.

Bu kapsamda yeni bilgiler geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.