SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklilerine, bin TL tutarında ek ödeme yapılacak! 2022 emekli ödemeleri

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte emekli maaşlarına yapılan zam oranı, TÜİK verilerinden sonra belirlenmişti. Ancak verilerin açıklandığı gün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonra emekli maaşlarına yapılacak olan zam oranı, tekrar belirlenmek üzere masaya yatırılmıştı.

3 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında toplantıda alınan kararları açıklamak üzere kameraların karşına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli vatandaşlara yeni bir zam haberi müjdelemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısından yüzde 2,5 oranında ek zam kararının çıktığını ve yeni dönemde emekli maaşlarına yapılacak olan toplam zammın yüzde 30,95 olarak belirlendiğini duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni dönem emekli maaşı açıklamasından sonra hem kamu bankaları hem de özel bankalar harekete geçti. Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, aynı zamanda emekli vatandaşların bütçesine de katkıda bulunmak için yeni dönem emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyalarını duyurdular.

Emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasını duyuran bankalardan biri de Kuveyt Türk Bankası oldu. Banka, yeni dönemde emekli maaşı ücretlerine göre belirlemiş olduğu promosyon ödemesi kampanyasına göre emekli müşterilere 1.000 TL’ye varan ek ödeme desteğinin sağlanacağını duyurdu.

Kuveyt Türk Bankası Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Kuveyt Türk, yeni dönem için geçerli olan emekli maaşı promosyon ödemesini duyurdu. Emekli maaşı ödemesine göre vatandaşlara ödenecek olan promosyon ödemesi tutarları şu şekilde belirlendi:

Kuveyt Türk Bankası Emekli Promosyon Ödemesinden Kimler Yararlanabilir?

Kuveyt Türk Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların, emekli maaşı hesaplarını ilgili bankaya taşımaları ve maaşlarını 3 yıl boyunca Kuveyt Türk Bankası’ndan alacaklarını taahhüt etmeleri gerekmektedir.

Kuveyt Türk Bankası Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Kuveyt Türk Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, ilgili bankanın resmi internet sitesi, banka şubeleri ya da bankanın mobil uygulaması aracılığı ile bu taleplerini bankaya iletebilirler.

Exit mobile version