SSK emeklisi milyonlarca kişi dikkat: Bu tarihlerde ATM’ye gidip paranızı çekin!

Milyonlarca emeklinin gözü ödemeye çevrildi. SSK emeklisini ilgilendiren bir açıklama geldi. Ödemelerin yapılacağı tarih belli oldu. Buna göre, 2 Nisan’dan itibaren maaş takvimine göre ödeme yapılacak.

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin bayram ikramiyelerinin hesaplara yatmasına az bir süre kaldı. Bayram ikramiyesi için ödeme takvimi duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ödeme tarihiyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Buna göre, ödemeler 2-5 Nisan arasında gerçekleşecek.

2-5 NİSAN’DA ÖDEME YAPILACAK

Emeklilere bayram ikramiyesi için tarih verildi. Bakan Işıkhan, emekli bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan arasında yatacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Işıkhan, “Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır” açıklamasını yaptı.

SSK EMEKLİSİNİN ÖDEME TAKVİMİ

4 (a) (SSK) kapsamında gelir ve aylık alanlardan ödeme günü ayın 17 ve 18’i olanlara 2 Nisan’da, 19, 20, 21, 22’si olanlara 3 Nisan’da, 23, 24, 25, 26’sı olanlara ise 4 Nisan tarihinde ödeme yapılacak.

EMEKLİ SANDIĞI ÖDEME TARİHLERİ DE AÇIKLANDI

Öte yandan Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 4 (c) (Emekli Sandığı) kapsamında her ayın 1 ile 5’i arasında aylık alanların ödeme günü; 1 ve 2 olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5 olanlara aylıkları ile birlikte aynı günde olmak üzere 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

Exit mobile version