Editörün SeçtikleriEkonomi

SSK ve Bağ Kur emeklileri dikkat! Yüzde 30 müjdesi verildi

2024 yılı, emekliler için fırsatlarla dolu bir yıl olmaya devam ederken yeni gelişmeler de duyurulmaya devam ediyor. Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından bir duyuru yapıldı ve duyuruda emeklilere yönelik yeni bir indirim paylaşıldı. Kampanya doğrultusunda Düzce’deki birçok sektörde emeklilere yüzde 30’a varan indirimler sunulduğu ifade edildi.

İNDİRİM HABERİ VERİLDİ

Düzce SGK Müdürlüğü, sağlık, mobilya, giyim, gazete, matbaa, sanayi, gıda ve kargo gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 17 firma ile iş birliği yaparak emeklilere özel indirimler sağladığı ifade edilerek emeklilerin e-Devlet üzerinden alabilecekleri Dijital Kimlik Kartı ile bu avantajlardan yararlanabilecekleri aktarıldı.

Düzce’de yaşayan emekliler, bu kampanya sayesinde sağlık, mobilya, giyim ve gıda gibi birçok alanda yüzde 30’a varan indirimlerle hizmet alabilecekleri paylaşılarak kampanya hakkında daha fazla bilgi ve indirimlerden yararlanabileceğiniz firmaların listesi, emekliler.gov.tr adresinde bulunduğu vurgulandı.

YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

Bu fırsat, emeklilerin bütçelerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilmiş olup, 2024 yılı boyunca devam edeceği ifade edilerek Düzce’deki emekliler için kaçırılmayacak bir avantaj sunan bu kampanya, birçok sektörde geçerli indirimlerle emeklilere fırsat sağlayacağı vurgulandı.