Ekonomi

SSK ve BAĞKUR Emeklilerine şubat müjdesi: Hesaplarınızı kontrol edin, ek ödeme yatırılacak!

Geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru ekonomik piyasalarda yaşanan olumsuzluklar, tek maaş ile geçinmek zorunda olan emekli vatandaşların alım güçlerinin oldukça düşmesine sebep oldu. Yeni dönem ile birlikte her ne kadar emekli maaşlarına yüzde 30,95 oranında yüksek sayılabilecek bir zam uygulanmış olsa da geçtiğimiz dönemin sebep olduğu nakit sıkıntısını aşamayan emekli vatandaşlar, konu ile ilgili olarak çeşitli arayışların içine girmeye başladılar.

Yeni dönem ile birlikte nakit sıkıntısı çekmeye devam eden SSK ve BAĞKUR emeklilerine müjdeli haberi Türkiye Ekonomi Bankası verdi. Özel banka olarak, bankacılık sektöründe hizmet vermeye devam eden Türkiye Ekonomi Bankası, SSK ve BAĞKUR emeklileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ek ödeme kampanyasını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası 2022 Emekli Promosyonu Kampanyası

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönem ile birlikte yeni kampanyalar geliştirdiğini ilan etti. Hem bankanın emekli müşteri sayısını arttırmak hem de nakit sıkıntısı çeken emeklilere destek olmak amacı ile TEB tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasının tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 500 TL
  • 1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar: 525 TL
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar: 750 TL

Türkiye Ekonomi Bankası 2022 Ek Promosyon Kampanyası

Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönem emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasını duyurduktan sonra, bir müjdeli daha haber vererek ek kampanya geliştirdiğini duyurdu. Bankanın geliştirmiş ek promosyon ödemesi kampanyasının tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 1.350 TL
  • 1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar: 1.675 TL
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar: 2.000 TL

TEB’in geliştirmiş olduğu promosyon ve ek promosyon kampanyaları ile birlikte, emekli maaşına ödenecek en yüksek promosyon ödemesi tutarı 2 bin 750 TL’ye yükselmiş oldu.

Türkiye Ekonomi Bankası 2022 Emekli Promosyonu Kampanyası Detayları

Bankanın promosyon ödemesi kampanyalarından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların, emekli maaşı hesaplarını TEB’e taşımaları ve maaş hesaplarının 3 yıl boyunca ilgili bankada kalacağını taahhüt etmeleri gerekiyor.