Magazin

Star TV ekranlarına bomba gibi bir yaz dizisi: Duy Beni isimli dizinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu!

Haziran ayının gelmesi ile birlikte TV ekranlarında boy gösteren birçok sezon dizisi, tatile çıkmaya başladı. Hali hazırda yayında olan pek çok proje, geçtiğimiz hafta içerisinde sezon finali bölümleri ile ekranlara geldi. Kalan dizilerin ise bu hafta içerisinde sezon finali yapacakları biliniyor.

Sezonda yayınlanan dizilerin tek tek tatile giriyor olmasının ardından harekete geçen televizyon yapımcıları, daha çok romantik komedi tarzında görmeye alışık olduğumuz yaz dizileri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyorlar. Bu kapsamda “yaz dizisi” algısını yıkacak olan bir dizi duyurusu da Star TV yönetimi tarafından yapıldı. Kadrosunda usta oyunculara de yer veren Duy Beni dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu şimdiden belli oldu.

Star TV’ye Yeni Yaz Dizisi!

Birçok farklı içerikli yapıma ev sahipliği yapan Star TV, bu kez de sezon dizilerinin final yapma kararı almalarından sonra yeni bir dizi haberi ile gündeme gelmeyi başardı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstelenecek olduğu yeni dizinin isminin Duy Beni olduğu ve çekimlerine de yakın zaman içerisinde başlanacağı bilgisi izleyiciler ile paylaşıldı.

Dizinin Konusu Belli Oldu!

Yayın hayatına Star TV ekranlarında başlamaya hazırlanan Duy Beni isimli dizinin konusuna ilişkin bazı ipuçları verildi. Yapılan açıklamalara göre çoğu oyuncunun genç olduğu bu yapımda, özel okula giden öğrenciler arasında yaşanan zorbalık, bir dram çerçevesinde işlenecek.

Duy Beni Oyuncu Kadrosu

Yakın zaman içerisinde çekimlerine başlanacak olan Duy Beni isimli dizinin, şimdiye kadar kesinlik kazanan oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • İbrahim Yıldız, Dilara Sümbül, Berk Hakman, Cemre Özişman, Rabia Soytürk, Yeliz Akay, Caner Topçu, Jasmin Berkiş, Durul Bazan, Gökçe Güneş Doğrusöz, Murat Daltaban, Burak Can, Helin Kandemir, Feride Çetin, Sümeyye Aydoğan, Alper Atak, Aytaç Uşun, Hami Alp, Bedia Ener, Utku Coşkun