Star Tv’nin iddialı dizisinden kötü haber! Final yapacak

Star TV ekranlarında yayınlanan güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Babil'den sevenlerine kötü haber var. Yeni sezonda reytinglerde düşüş yaşadığı öğrenilen Babil'in final yapacağı öğrenildi. Peki Babil final tarihi ne zaman? İşte detaylar

Ay Yapım imzalı Star TV’de yayınlanan güçlü kadrosuyla iddialı bir giriş yapan Babil dizisinden hayranlarına kötü haber geldi.

GÜÇLÜ KADROSUYLA DİKKATLERİ TOPLAMIŞTI

Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak’ın başrollerde oynadığı Babil’in reytinglerinde yeni sezonda düşüş yaşanmıştı. Peki Babil dizisi ne zaman bitiyor? İşte Babil final tarihi.
Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisi, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen son aylarda istediği reytingleri alamıyordu. Kırmızı Oda, Ramo, Arka Sokaklar ve Hercai gibi diziler Babil’i reytinglerde geçmişti.

NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Babil dizisinin 20 Kasım Cuma ekrana gelecek olan 20. bölümüyle final yapacağı iddia edildi. Dijital dizi olarak planlanan ancak daha sonra televizyona transfer olan dizi son yılların en büyük bütçeli projeleri arasında yer alıyordu. Dizinin ilk sezonunda Egemen rolünü canlandıran Ozan Güven’in yerine ise 2. sezonda Onur Saylak gelmişti.

BABİL’İN YERİNE GELECEK DİZİ BELLİ OLDU
Babil’in yerine Özcan Deniz’in başrolünü oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin ekrana gelmesi bekleniyor. Özcan Deniz’in Aslı Enver ile birlikte başrol oynadığı İstanbullu Gelin dizisi de 3 sezon boyunca cuma akşamları Star TV’de yayınlanmıştı.

Exit mobile version