Ekonomi

Su faturasında adı soyadı yazanlar dikkat: Belediye duyurdu! Yüzde 50 indirim yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çalışma başlattığını duyurdu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgilere göre ihtiyaç sahibi 1 bin vatandaşın su faturalarında yüzde 50 indirim yapılacağı bildirildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi destek açıklamalarıyla kimlerin yararlanabileceğini duyurdu.

YÜZDE 50 İNDİRİM YAPILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç sahibi 10 bin ailenin su faturalarında yüzde 50 oranında indirim yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, su faturasındaki indirimin yanı sıra, Gıda Bankasından ihtiyaç sahibi 12 bin aileye her ay düzenli olarak ücretsiz gıda alışverişi hizmeti veriyor. Söz konusu desteklere dair Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Konuya ilişkin paylına paylaşımında ”Gıda Bankamızdan ihtiyaç sahibi 12 bin aileye her ay düzenli olarak ücretsiz gıda alışveriş hizmeti veriyoruz. İhtiyaç sahibi 10 bin ailenin su faturalarında yüzde 50 indirim sağladık. Gaziantep Büyükşehir olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.” ifadeleri yer aldı.