Ekonomi

Şubesi olmadan hizmetlerini genişletmeye devam eden Enpara’dan müjde: 50 bin TL’lik nakit ihtiyaçlarınız, tek tık ile hesabınızda! Enpara destekleri

Gündelik hayat ürünlerinin döviz kurlarında gözlenen ani yükselişlerden ve diğer kategorik gelişmelerden ötürü yüksek oranlarda zamlanması, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit desteğine ihtiyaç duymalarına sebep oldu.

Bir süredir hem geçinmeye hem de temel ihtiyaçlarını en uygun fiyatlar aracılığı ile karşılamaya çalışan vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını çözüme kavuşturabilmek adına arayışlarını sürdürmeye devam ediyorlarken, yüzleri güldürecek olan destek haberi, Türkiye’nin ilk dijital bankası olan Enpara’dan geldi. Banka, resmi kanalları aracılığı ile yayınlamış olduğu duyuru ile birlikte, nakde sıkışık olan herkese 120 bin TL’ye kadar destek olacağını bildirdi.

Enpara İhtiyaç Kredisi 2022

Bankacılık sektöründe şubesi olmadan hizmet vermeye devam eden öncü bankalardan biri olan Enpara, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak nakit ihtiyacı artmış olan vatandaşlara, ilgili şartları sağlamaları durumunda 120 bin TL’ye kadar nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Enpara’nın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ihtiyaç kredisi kampanyasına göre söz konusu hizmetin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,29 olarak belirlendi.

Enpara ihtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Enpara tarafından geliştirilmiş olan 120 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden 20 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için 36 ay vade ve yüzde 2,29 faiz oranı verileri ışığın aylık taksit tutarı, 881,96 TL olarak hesaplandı.

Enpara İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Enpara tarafından geliştirilmiş olan 120 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Enpara’nın resmi internet sitesi ya da mobil uygulaması aracılığı ile kredi başvurusu yapmaları gerekmektedir.