Şubeye gitmeden anında başvuru ile 50 bin liraya kadar kredi veriliyor

Halkbank tarafından hızlı kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında şubeye gitmeden anında başvuru ile 36 ay vadeli 50 bin liraya kadar kredi verilebileceği ifade edildi. Bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitesinden kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabileceğiniz vurgulandı.

FAİZ ORANLARI VE DETAYLAR

Tutar ve ödeme koşulları kapsamında 15 bin lira kredi 597 lira aylık ödeme olacak. Bu kredi kampanyasında 36 ay vade olacak ve 78,75 lira tahsis ücreti ile aylık faiz oranı yüzde 1,75 olacak.

BAŞVURU DETAYLARI 

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan aşağıdaki link üzerinden başvuru yapılabilir. Onaylanan başvuru Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan şubeye gitmeden kullanılabilecektir.

BİLİNMESİ GEREKENLER 

Kredi kampanyası hakkında bilinmesi gerekenler ise şöyle belirtildi:

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir.

eğerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Exit mobile version