Gündem

Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırıya uğradı! Hayatını kaybetti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 59 yaşındaki kuzeni Sefa Dönmez’den acı haber geldi. Trabzon’un Of ilçesinde Sefa Dönmez’in nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma sonucu Fatih U. tarafından 5 el ateş açılmasıyla hayatını kaybetti.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbarla gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra Fatih U. silahı ile birlikte polise teslim oldu. Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

OF KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA

Of Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, saat 19.00 civarında Of ilçe merkezinde Sefa Dönmez ile aralarında daha önce adli makamlara da intikal eden husumetleri bulunan F.U’nun karşılaştığı belirtildi.

bakan-soylunun-kuzeni-silahli-saldirida-olduruldu-ek-fotograf_8542_dhaphoto5

Yaşanan sözlü tartışma sonrası F.U’nun tabancayla 5 el ateş ederek Sefa Dönmez’in ağır yaralanmasına sebebiyet verdiği kaydedilen açıklamada, “Yaralı Dönmez hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Zanlı F.U, olayda kullandığı silahla birlikte olay yerinde yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir.” ifadelerine yer verildi. (DHA/AA)