Magazin

Süperstar Ajda Pekkan photoshopu fazla kaçırdı, gündem oldu..

Geçirdiği estetik operasyonlarla bilinen başarılı şarkıcı Ajda Pekkan, pandemi nedeniyle uzun süredir sahnelerde değildi. Bodrum’da tekrar dinleyicisiyle buluşan Pekkan sahneden çekilen fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ajda Pekkan Bodrum’da sahne aldığı Günay Restaurant’da çekilen fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti. Pekkan’ı görenler ‘Bu kim?’ yorumunda bulundu. Pandeminin etkisinin azalması ve normalleşmeye geçilmesiyle birlikte Süper Star Ajda Pekkan da sahnelere geri döndü.

Sevenlerinin karşısına panter desenli ve siyah kuşaklı bir elbise ile çıkan Süper star, “Uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz, sizlerle buluşup birlikte şarkılar söyleyince kendimi çok daha iyi hissediyorum” dedi. Pekkan’ın sahnede çekilen fotoğrafına photoshopla gençleştirme yapılması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Pekkan’ı görenler “Bu kim?”, “Estetikten sonra photoshopun da ayarı kaçmış.” gibi yorumlar yaptı.

Milyonluk teklifi reddetti

Süperstar Ajda Pekkan’ın 3 yıl önce satışa çıkardığı Zekeriyaköy’deki lüks villasına Dubaili bir prens talip olmuştu. 40 milyondan satışa çıkan villayı bir türlü satamayan Pekkan, Dubaili prense de satmaktan vazgeçmiş. Evini değerinin altında almaya çalışan yatırımcıları bir bir reddeden Süperstar, şimdilerde soluğu Ege’nin incisi Bodrum’da aldı.

Regnum Escana Evleri’nde 1.2 milyon euro’ya villa satın alan Ajda Pekkan, tüm yaz sezonunu bu evde geçirecekmiş. Süperstar, Bodrum haricinde gelen iş tekliflerini de kabul etmiyormuş.