Magazin

Sürpriz bölümü ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gönül Dağı dizisine büyük övgü: İyi ki varsın Gönül Dağı!

İki sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana iyi bir izlenme oranına sahip olmayı başaran Gönül Dağı dizisi, ana sezonda yayınlanan tüm diziler gibi yaz tatiline çıktı. Geçtiğimiz ay yayınlanan sezon finali bölümü ile ikinci sezonunu tamamlayan dizi, şimdiden izleyicisinin burnunda tütmeye başladı.

Farklı konusu, samimi diyalogları ve kadrosunda yer alan oyuncuların oyunculuk performansları ile oldukça dikkat çeken Gönül Dağı dizisi, ikinci sezona hüzünlü bir veda etmişti. Dizinin ilk bölümünden ikinci sezonun son bölümüne kadar Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın üçüncü sezonda yer almayacak olması, dizinin hayranlarını derinden etkiledi. Ancak dizi yapımı izleyicisinin boynunun bükülü kalmaması için bir yeni müjde verdi. TRT1, dizinin bayram özel bölümünün tanıtım videosunu yayınladı.

Gönül Dağı Dizisinde Bayram Özel Bölümü!

Daha önce de sezon arasında özel bir bölüm yayınlayarak izleyicisinin yüzünü güldürmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, bu sene de aynısını yapacağını duyurdu. TRT1 kanalı, geçtiğimiz günlerde dizinin hayranlarına müjdesini vererek “Gönül Dağı Bayram Özel” bölümünün tanıtım videosunu yayınladı. Kısa bir film tadında yayınlanacak olan dizi, hayranlarını sevince boğdu.

Gönül Dağının Yeni Bölümü Ne Zaman?

Eylül ayında üçüncü sezonunun yeni bölümlerini yayınlayacak olan Gönül Dağı dizisi, hayranlarından fazla uzak kalmak istemedi ve Kurban Bayramı için özel bir bölüm çekti. Dizinin bayram özel bölümü, sezonda ki yayın günü olan cumartesi günü yani bayramın ilk günü izleyicisinin karşısına çıkacak.

İzleyiciden Övgü Dolu Sözler!

Gönül Dağı’nın yeni bölümünün yayınlanacağını öğrenen izleyici, diziye övgü yağdırdı. “Bu dizi çok başka, iyi ki varsın Gönül Dağı” yorumlarında bulunan izleyiciler, dizinin üçüncü sezonunda da başarılı olacağının sinyallerini vermiş oldu.