Ekonomi

Sürpriz konfeti patlatıldı: Geliri olmayanlara ek ödenek ayıran 3 banka, kefilsiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, hali hazırda zamlı fiyatlar aracılığı ile hizmete sunulan ürünlerin ve diğer hizmet başlıklarının tekrar zam almasına sebep oldu. Ek olarak üretim süreçlerinde gözlenen maliyet artışları ve diğer tedarik problemleri de gündelik hayat şartlarının günden güne zorlaşmasına aracılık etti.

Ekonomi piyasalarında ve diğer alanlarda yaşanan olumsuz gelişmelerin gündelik hayat şartlarını direkt olarak etkilediği şu günlerde alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yöneldiler. Ancak birçok banka, gelir belgesi beyan edemeyen vatandaşları kapılardan uzaklaştırdı.

Bankacılık sektörüne damga vuran bu hareketlerden sonra kolları sıvayan 3 özel banka, gelir belgesi beyan edemediği için nakit mağduriyeti yaşamaya devam eden vatandaşlar için de yeni bir kampanya geliştirdiklerini duyurdu.

Akbank Gelir Belgesiz Kredi Hizmeti 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisi olan Akbank, yeni dönemde gelir belgesiz olmayan vatandaşlara kefilsiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Kredinin üst limitini 125 bin TL olarak belirleyen banka, azami vade sayısının 36 ay olduğunu bildirdi.

Enpara Gelir Belgesiz Kredi Hizmeti 2022

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu olan Enpara, yeni dönemde kredi hizmetlerini gelir belgesiz olmayan vatandaşlara da sunacağını ve hizmet karşılığında kefil istemeyeceğini bildirdi. Söz konusu hizmetinin üst sınırını 100 bin TL, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirleyen banka, başvuruların internet bankacılığı aracılığı ile yapılacağını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası Gelir Belgesiz Kredi Hizmeti 2022

Türkiye Ekonomi Bankası da yeni dönemde çeşitli faktörlerden ötürü gelir belgesine sahip olmayan vatandaşlara kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka şubeleri aracılığı ile başvurulara açılan ilgili hizmetin azami vade sayısının 36 ay olduğu bildirildi.