Sürücülere müjde: 500 TL’lik akaryakıt indirimi başladı!

Rusya- Ukrayna savaşının emtia varlıklarına değer kazandırması ile birlikte 100 dolarlık kritik seviyeyi aşan brent petrolün varil fiyatı, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerinin de yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Günden güne artan benzin ve motorin fiyatlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara, bu noktada Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan ING Bank’tan müjdeli haber geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm mevcut müşterilerine, akaryakıt harcamaları karşılığında hediye para ödemesinin yapılacağını bildirdi.

ING Bank’tan Akaryakıt Kampanyası!

Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ve ekonomi piyasalarının dalgalı hareketleri sebebi ile artan akaryakıt fiyatları, araç sahiplerinin masraflarının artmasına yol açtı. Bu konuda destek arayışı içerisine giren sürücülere, ING Bank’tan müjdeli haber geldi.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyası kapsamında, vatandaşların akaryakıt harcamalarına karşın 500 TL’lik para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili kampanya kapsamında 12 ay boyunca aylık 500 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve otogaz harcaması yapacağının sözünü veren mevcut müşterilerine, ilgili para puan hediyesinin verileceğini bildirdi.  

ING Bank Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan Petrol Ofisi akaryakıt ve otogaz indirimi kampanyasından yalnızca bireysel kart sahipleri yararlanabilmektedir. Söz konusu 12 aylık harcama sözünün yerine getirilmemesi durumunda tanımlanan hediye paralar hesaplardan geri alınır ve sürücülere banka tarafından faiz uygulamalı yaptırım yansıtılır.

ING Bank Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın artan akaryakıt fiyatlarına karşın özel olarak geliştirmiş olduğu 500 TL’lik para puan kazanımlı akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Mobil uygulama içerisinde yer alan “kampanyalar” ekranında bulunan akaryakıt kampanyasına katılım sağlanması ve gerekli kampanya izinlerinin verilmesi, indirim tanımlamasının yapılması için yeterlidir.

Exit mobile version