Magazin

Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa’ya tepkiler çığ gibi: Hakkınızı helal edin!

Bu sene 15 Ocak tarihinde başlamış olduğu yayın hayatını geçtiğimiz günlerde yayınlanan final bölümü ile sonlandıran Survivor All Star 2022 yarışması, beraberinde de birçok tartışmanın yaşanmasına sebep oldu. Yarışmayı kazanan ismin Nisa Bölükbaşı olması birçok kişi tarafından mutluluk ile karşılanmış olsa da Nisa’nın şampiyonluğu hak etmediğini düşünen kişilerin sayısı da bir hayli fazla.

12 Yıl Sonra Kadın Şampiyon!

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan ve bu sezon ile birlikte toplamda 16 sezondur ekranlarda olan Survivor yarışması, 15 Ocak tarihinde başlamış olan yeni sezonunu geçtiğimiz günlerde düzenlediği final programı ile sonlandırdı. Yarışmanın şampiyonunun kim olduğunun açıklandığı dakikalarda ise heyecan üst seviyeye tırmandı.

Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı’nın finalist koltuğunda oturdukları yarışmanın 2022 şampiyonu, Nisa oldu. Nisa, Survivor tarihinin 2’inci kadın şampiyonu oldu. Bu şampiyonluk, ilk kadın şampiyonun çıktığı sezondan tam 12 yıl sonra ilan edildi.

Nisa’nın Şampiyonluğuna Büyük Tepki!

Nisa’nın şampiyonluğunun açıklanmasından sonra bir kısım sosyal medya kullanıcısı tepkilerini dile getirdi. Şampiyonluğu Nisa’dan çok daha fazla hak edenlerin olduğunu savunan sosyal medya kullanıcıları, Nagihan, Seda, Sema ve Merve Aydın’dan “haklarınızı helal edin, sizi şampiyon yapamadık” diye özür dilediler.

Acun Son Noktayı Koydu!

Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğundan sonra sosyal medya kullanıcılarının ve bazı eski yarışmacıların tepkileri gündeme gelmeye devam ederken, tartışmalara son noktayı Acun Ilıcalı koydu. Ilıcalı, Nisa’nın sene başından bu yana girmiş olduğu her oylamada All Star yarışmacılarının hepsinden daha fazla oy almış olduğunu ve burada sorgulanacak bir şey olmadığını açıkladı. Ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğu bilinen Nisa’nın yarışmayı birinci olarak tamamlamasının doğal olduğunu belirten Ilıcalı, bunun halkın takdiri olduğunu ifade etti.