Survivor 2022 All Star’ın perde arkasını açıkladı! “Aslında katılmayacaktım, fakat Acun aradı.”

Milyonlarca vatandaşın, yayınlandığı ilk günden itibaren heyecan ile takip ettiği Survivor yarışmasının yeni sezonunun başlamasına günler kala, Avatar Atakan olarak bilinen Çağan Atakan Arslan şaşırtan açıklamalarda bulundu. Survivor 2022 kadrosuna son anda dahil olan Avatar Atakan, bunun nedeni açıkladı.

“İçimde Ukde Kaldı!”

Survivor’ın 2016 yılında yayınlanan sezonunda yarışan Avatar Atakan, o sezon içerisinde diğer yarışmacılara oranla daha iyi bir performans sergilemiş ve sonuç olarak son ikiye kaldığı rakibi Serkay Tütüncü’yü eleyerek, şampiyon olmayı başarmıştı. O günden itibaren ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Avatar Atakan’ın hayranları uzun bir süredir Survivor kadrosuna tekrar dahil olması gerektiğini düşünüyordu.

Geçtiğimiz senelerde yapılan Survivor All Star kadrosu içerisinde yer alacağına kesin gözü ile bakılan Avatar Atakan, yarışmaya katılmayarak tüm sevenlerini hüsrana uğrattı. Katıldığı bir programda bunun nedenini açıklayan Avatar Atakan, şu ifadeleri kullandı: “Beni destekleyenler, uzun süredir tekrar izlemek istiyorlar. Bir önceki All Star’a oğlum olacağı için katılamamıştım. Bensiz bir All Star oldu. O zaman gerçekten içimde ukde kaldı…” Ünlü ismin bu açıklamalarından sonra yarışmanın takipçileri, yeni sezonda hırslı bir Atakan görecekleri konusunda umutlandı.

Kadroya Son Anda Dahil Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Survivor’ın bu sezon yayınlanacak olan bölümlerinde yarışacak olan isimlerinin açıklanmasının ardından, yarışmanın izleyicileri yeni sezonun kıran kırana geçeceğini düşünerek yeni bölümleri heyecanla beklemeye başladı.

Daha önce Survivor kadrosunda yarışarak şampiyon olmayı başaran Avatar Atakan, bu sene ki Survivor kadrosuna son anda dahil oldu. Avatar Atakan bu konu ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu: “Bu sene de Survivor’a katılmayacaktım. Yurtdışında çok önemli bir işim vardı, büyük bir sözleşmeye imza atmıştım. O proje ertelenince fırsat açıldı.”

“Durun Bu Nikah Kıyılamaz!”

Katıldığı programda yarışmaya dahil olması ile ilgili açıklamalarına devam eden Avatar Atakan, sözlerine şu şekilde devam etti:” Acun abi Instagram hesabı üzerinden ‘Yarın saat 11:00’de kadroyu açıklayacağım’ paylaşımı yaptı. Paylaşımı görünce Acun abiye ‘durun bu nikah kıyılamaz2 gibi esprili bir mesaj yazdım. ‘All Star’a gelmek istiyorum’ dedim. O da beni aradı sağ olsun. Görüştük ve bana kadroda yer verdi…”

Exit mobile version