GündemMagazin

Survivor 2022 ameliyatlar ile başlıyor! Yeni sezonun kadrosunda olan o isim de ameliyat oluyor!

Ekranların fenomen yarışması Survivor, 16 yıllık yayın geçmişine yeni bir yılı eklemek amacı ile Survivor 2022 sezonuna hazırlanmaya devam ediyor. Yarışmanın yayınlandığı zamanlarda sakatlıkların olmasına alışan Survivor izleyicileri, bu kez yarışma başlamadan duyurulan ameliyat haberleri ile şaşkınlığa uğruyor!

Aycan Yanaç Ameliyat Olacağını Duyurdu!

Acun Medya tarafından düzenlenen Survivor yarışması, bu sezon da sevenleri ile buluşmak için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yarışmanın başlamasına günler kala, yeni sezonda yarışmanın kadrosunda yer alacağı kesinleşen isimlerden üzücü haberler geliyor. Geçtiğimiz hafta antrenmanda sakatlanmasından sonra hızla ameliyata alınan Adem Kılıççı’nın ardından, Aycan Yanaç da ameliyat olması gerektiğini duyurdu!

Geçtiğimiz sezon Survivor kadrosunda yer alan genç kadın futbolcu Aycan Yanaç, sosyal medya hesabı aracılığı ile sevenlerine üzücü haberi verdi. Instagram’ın hikayeler kısmından, kendi fotoğrafını paylaşan Aycan Yanaç, ameliyat olması gerektiğini takipçileri ile paylaştı. Aycan Yanaç’ın verdiği bu haber üzerine, genç sporcunun hayranları yarışmanın yeni sezonunda yer alıp, alamayacağı konusunda endişelendi!

Böbrek Taşı Ameliyatı Geçirecek!

Survivor yarışmasının eski şampiyonlarından biri olan Adem Kılıççı, geçtiğimiz hafta antrenman esnasında sakatlandığını ve bu sakatlığı Acun Ilıcalı ve doktorlar ile değerlendirdiğini, değerlendirme sonrasında da ameliyat kararının alındığını duyurmuştu. Survivor yarışmacılarından biri olan ve yeni sezonda da yarışmada yarışacak olan Aycan Yanaç da ameliyat olması gerektiğini sevenleri ile paylaşarak, yarışmayı takip eden seyircilerin bu haberler hakkında endişelenmesine sebep oldu.

Instagram hesabında bir paylaşımda bulunan Aycan Yanaç, fotoğrafa şu açıklamayı yaptı: “Arkadaşlar merhaba. Sol böbreğimde 2 tane taş var. Muhtemelen alınacak. Kötü bir şey yok. Merak etmeyin.”

Yarışmanın Yeni Sezonunda Yarışabilecek Mi?

Aycan Yanaç’ın ameliyat olacağı haberini vermesinin ardından ünlü ismin sevenleri, Yanaç’ın yeni sezonda olup olamayacağı konusunda endişelendi. Aycan Yanaç hayranlarının duyduğu bu endişeyi, ameliyattan sonra antrenmanlara devam edeceği haberini vererek dindirdi. Bu haber ile birlikte, yarışmanın kadrosunda herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceği, yeni bir gelişme yaşanmaması durumunda kesinleşmiş oldu.