Survivor 2022 başlamadan, kavgalar başladı: Yasin Obuz ve Ogeday Girişken…

Yayınlandığı günden bu yana yıllardır büyük bir ilgi ile takip edilen, ekranların fenomen yarışması Survivor bu sene de kendinden söz ettireceğe benziyor! Survivor 2022 sezonu henüz başlamamış olmasına rağmen yeni sezonda yer olacak olan yarışmacılar arasında rekabet şimdiden kızışmaya başladı. Ogeday Girişken ve Yasin Obuz birbirlerine girdi!

“İtici ve Yapmacık!”

Yaklaşık olarak 17 yıldır yayın hayatına devam eden Survivor yarışması, yayınlandığı ilk günden itibaren oldukça geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Yarışmanın her sezonunu büyük bir ilgi ile takip eden izleyiciler, yeni sezonda yaşanacak olan gelişmeleri şimdiden merak etmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde izleyicilerin yarışmanın yeni sezonuna dair hissettikleri merak duygusunun boşa olmadığını destekleyen bir gelişme yaşandı. Yarışmanın yeni sezon kadrosunda yer alan ve daha önce anı yarışmada şampiyonluk kupasını kaldırmayı başaran Ogeday Girişken, bu sezon beraber yarışacağı Yasin Obuz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Girişken, Yasin Obuz ile ilgili açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: “Survivor 2022 kadrosunda, adaya yakışmayan bir isim olduğunu düşünüyorum. Yasin itici ve yapmacık biri, sürekli bir saldırı halinde. Adaya adım attığı ilk günden beri sanki bu tavırları sergilemek için gelmiş gibi.”

Yasin Obuz’dan Cevap Gecikmedi!

2022 Survivor kadrosunda aynı takımda yarışacak olan Ogeday Girişken ve Yasin Obuz arasında, henüz yarışma başlamadan yaşanan gelişmeler oldukça yakından takip edildi. Ogeday’ın kendisi ile ilgili söylediklerine bu zamana kadar herhangi bir tepki vermeyen Yasin Obuz, yarışmanın yeni sezonunun başlamasına günler kala sosyal medya hesabı aracılığı ile imalı bir paylaşımda bulundu.

Obuz, Ogeday Girişken’in kendisi hakkında söylediklerini içeren bir gazete haberini sosyal medya hesabının hikayeler bölümünde paylaşarak “Selamün aleyküm babbaa” yazdı. Yasin’in bu paylaşımı, ikilinin adada yaşayacakları konusunda herkesi düşündürdü.

Survivor 2022 Ne Zaman Başlayacak?

Survivor’ın yeni sezonunu heyecan ile bekleyen izleyiciler, yarışmanın yayın tarihini öğrenmek amacı ile araştırmalar yapmaya başladı. İzleyicilerin araştırmalarına karşılığı Acun Ilıcalı verdi. Ilıcalı, Survivor 2022’nin ilk bölümünün 15 Ocak 2022’de yayınlanacağını duyurdu!

Exit mobile version