Survivor 2022 başlıyor! İlk bölüm ne zaman yayınlanacak? Ünlüler ve gönüllüler takımında kimler yarışacak?

Yaklaşık olarak 17 yıldır yayınlanan Survivor yarışması 2022 sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başladığı günden bu yana reyting listelerinin en üst sırasında yer almayı başaran Survivor yarışması, daha sezon başlamadan sıklık ile konuşulan konular arasında yerini almayı başardı.

Her yıl belirli bir konsept ile izleyicinin karşısına çıkan Survivor yarışması, daha önce Yunanistan yarışmacılarına karşı düzenlenmiş ancak sıklık ile Ünlüler-Gönüllüler formatı ile sevenleri ile buluşmuştu. Yarışmanın bu sezon ki konsepti de belli oldu. Survivor yarışması bu sezon da Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile ekranlarda yayınlanacak. Ancak bu iki takımın kadrosunu yeni isimler değil, daha önceden Survivor yarışmasında yarışmış ve iz bırakmayı başarmış olan isimler yer alacak.

Bugün Başlıyor!

Ekranların fenomen yarışması Survivor, bir süredir takipçileri tarafından heyecan ile bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde adaya doğru yola çıkan yarışmacıların ardından, yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı soruları sorulmaya başlandı.

Acun Ilıcalı çok yakın zaman önce Survivor 2022’nin yeni yayın tarihinin 15 Ocak olduğunu duyurmuştu. Duyurulan tarihte herhangi bir gecikme olup olmayacağını merak eden izleyicileri sevindiren açıklama geldi. Survivor’ın ilk fragmanı yayınlandı! Yarışma bu akşam itibari ile ekran macerasın Tv8 kanalı aracılığı ile başlayacak!

Survivor 2022 Kadrosu

Survivor 2022 Gönüllüler Takımı: Hikmet Tuğsuz, Anıl Mert Baki, Ogeday Girişken, Gökhan Keser, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Seda Aydemir, Sude Burcu, Berna Keklikler, Yasin Obuz, Berkan Karabulut, Ardahan Uzkanbaş, Gizem Kerimoğlu

Survivor 2022 Ünlüler Takımı: Birsen Bekgöz, Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Elif Gönen, Aycan Yanaç, Batuhan Karacakaya, Barış Murat Yağcı, Sercan Yıldırım, Mert Öcal, Furkan Kızılay, Çağatay Atakan Arslan, Adem Kılıççı

İlk Fragman Yayınlandı!

Yarışmanın ilk fragmanının yayınlanması, Survivor hayranlarını oldukça heyecanlandırmayı başardı. Ünlüler takımı içerisinde iki eski şampiyonun olması, Gönüllüler takımında da iki eski şampiyon olması yarışmanın bu sezonunun oldukça çekişmeli geçeceğini düşündürdü.

Yarışmanın ilk fragmanı, oyunların her sezon olduğu gibi kolay bir seviyeden değil çok All Star konseptine yarışır bir şekilde oldukça zorlu bir seviyeden başladığını gösterdi. Fragmanda Barış Murat Yağcı’nın henüz ilk bölümden sakatlandığı gözlendi.

Exit mobile version