Gündem

Survivor 2022 yeni bölümü ile geceye damga vurdu! Sezonun üçüncü eleme adayı belli oldu? Sürgün kampına kim gitti?

Yayınlandığı günden bu yana reyting listesinin liderliğine ele alan Survivor yarışması, 2022 sezonu ile ekranlara geri döndü. Bu sezon All Star konsepti ile izleyicinin karşısına çıkan Survivor, kadrosunda barındırdığı isimler ile bu sezon da oldukça dikkat çekmeyi başardı.

Her yıl, yarışan isimler değişse de yarışmanın konsepti aynı şekilde devam ediyordu. İki farklı takımın kendi adalarında yaşadığı ve sadece yarışmak için bir araya geldiği Survivor yarışmasına, bu sezon itibari ile yeni kurallar eklendi.

Yarışmanın dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın, eleme adayını belirlemek üzere gerçekleştirildiği oylama sonucunda oy çoğunluğu ile potaya giren isim, bundan sonra 4 gün boyunca sürgün kampı adı verilen bir adada yalnızca başına vakit geçirecek. Bu kapsamda yeni sezon itibari ile sürgün kampına ünlüler takımından iki kişi gönderildi. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde ise gönüllüler takımından bir kişi sürgün kampına doğru yola çıktı.

Sezonun 3. Dokunulmazlık Oyununu Ünlüler Kazandı!

Her sezon ünlüler takımının galibiyetleri ile başlamaya alışık olduğumuz Survivor yarışması, yeni sezonunda gönüllüler takımının önde başlaması ile herkesi şaşırttı. Yarışmada düzenlenen ilk iki dokunulmazlık oyununu, açık ara performans farkı ile gönüllüler takımı kazandı.

Survivor yarışması dün akşam sezonun 3. dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. Dünkü dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, son ana kadar inanılmaz performanslar sergilemeyi başardı. Gecenin sonunda oyunu kazanan ünlüler takımı oldu.

Sürgün Kampına Giden 3. İsim Belli Oldu!

Dün akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, sezonun ilk eleme oylamasını yaptı. Oylama sonucunda takım arkadaşları tarafından ismi en çok yazılan Gizem Kerimoğlu oldu. Böylelikle Gizem, sürgün kampına giden üçüncü isim olarak açıklandı.

Sürgün Kampında 2 Kişi Daha Var!

Yarışmanın başladığı ilk gün düzenlenen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım olan ünlüler takımı, ilk elemede Birsen’in adını yazarak yarışmacıyı sürgün kampına göndermişti. Oylamadan sonra gerçekleştirilen ikinci dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti. Böylelikle sürgün kampına bir kişiyi daha göndermek üzere oylama yapan ünlüler takımı, kampa gidecek olan ikinci ismi Sercan olarak belirledi.