Magazin

Survivor 2022’nin etkisi hala devam ediyor! Atakan, yakın arkadaşı Ogeday’a yalancı dedi! Hikmet ise Atakan’a plan yapan, sahtekâr imasında bulundu!

Bu sene 15 Ocak tarihinde başlamış olan yeni sezonunu geçtiğimiz günlerde İstanbul Tersane’de düzenlenen canlı yayında sonlandıran Survivor All Star 2022 programı, yarışmacıların birbirlerine olan tavırları ve sert eleştirileri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yapım ekibinin 2023 Survivor hazırlıklarına başladığı şu günlerde, 2022 sezonunun etkileri hala yarışmacılar arasında gözlenmeye devam ediyor.

Yarışmadan önce de yakın arkadaş oldukları bilinen ve yarışma ile birlikte bu aralarında ki bağı izleyiciye göstermiş olan Avatar lakaplı Atakan Arslan ile Ogeday Girişken, sosyal medyada birbirleri ile uğraşmaya devam ediyorlar. Atakan’ın Ogeday’a “yalancı” imasında bulunmasının ardından, Hikmet’ten de Atakan’a karşı bir açıklama geldi. Yarışmanın en sinirli karakterlerinden birisi olarak görülen Hikmet, açtığı canlı yayında Atakan’a sert bir göndermede bulundu.

Atakan ile Ogeday’ın Atışmaları Devam Ediyor!

Yarışmaya Kırmızı Takım’da başlayan ancak sonrasında kural değişikliği ile birlikte Mavi Takım’a geçen Avatar lakaplı Atakan Arslan, yeni takımda yakın arkadaşları Ogeday Girişken ve Berkan Karabulut ile keyifli günler geçirmişti. Bir süre sonra takımın lideri gibi görünen Atakan, özellikle Ogeday’a her fırsatta takılmayı ihmal etmiyordu.

Yarışmanın sonlanmasının ardından da ilişkilerini sürdüren ve her fırsatta bir araya gelerek Instagram hesaplarından eğlenceli anlarını paylaşan Girişken ile Arslan, sosyal medyanın ilgi odağında olmaya devam ediyorlar.

Atakan’dan Ogeday’a “Yalancı” İması!

Geçtiğimiz günlerde Ogeday’ın bir görüntüsünü paylaşan Atakan, “bir insana yalan bu kadar mı yakışır?” notunu ekleyerek, Ogeday ile atışmalarının sürdüğünü bir kere daha gösterdi.

Hikmet Canlı Yayında Göndermelerde Bulundu!

Yarışma boyunca birçok kişi ile tartışma yaşayan Hikmet Tuğsuz, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden canlı yayın açtı. Atakan’ın göründüğü gibi biri olmadığını ve sürekli plan yaparak hareket ettiğini söyleyen Hikmet, “doğal davransaydı başka yerlere gelebilirdi” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.