Survivor Adem ilk kez konuştu; Nisa Bölükbaşı şaştı, kaldı! Acun Ilıcalı’yı takip etmediği iddia edilmişti; meğer…

Haziran ayının sonunda TV8 ekranlarındaki macerasını noktalayan Survivor All Star 2022 yarışmasını birinci olarak bitiren isim Nisa Bölükbaşı olmuştu. Nisa Bölükbaşı ile ilgili yarışan Adem Kılıçcı, geçtiğimiz gün “Bi Başka” isimli programa katıldı. Final yarışı ile ilgili ilginç itiraflarda bulunan Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı’yı neden takip etmediğini de açıkladı.

ACUN ILICALI İLE ARASINDA BİR SORUN OLMADIĞININ SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Survivor All Star 2022 yarışmasını ikinci olarak bitiren ve Nisa Bölükbaşı’na karşı girdiği SMS yarışını kaybeden Adem Kılıçcı’nın yarışmadan sonra Acun Ilıcalı ile Nisa Bölükbaşı’nı takip etmediği fark edilmişti. Bu konuya ilişkin soruları katıldığı “Bi Başka” isimli programda yanıtlayan Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı’yı takipten çıkmadığını ve yarışmadan önce de takip etmediğini itiraf etti. Survivor Adem, konuya ilişkin o açıklamalarında; “All Star’a gitmeden önce de Acun abiyi takip etmiyordum ama onunla alakalı bir haber olduğu zaman tabii ki hesabına girip bakıyorum. Acun abiyi takip etmeme olayı bizim aramızda olan bir şey ve 2-3 senesi var. Aramızda bir esprisi var. Finalden sonra oluşan bir şey değildi yani” ifadeleri yer aldı.

ŞİMDİ SUİKAST İDDİALARI İLE GÜNDEME GELDİ

Geçtiğimiz gün katıldığı “Bi Başka” isimli programda, kendisine “suikast” düzenlendiğini iddia edilen Survivor All Star 2022 yarışmacısı Adem Kılıçcı, bu kez bu iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. Kendisinin itibarsızlaştırıldığını iddia eden ve bu durumu suikast olarak nitelendiren Adem Kılıçcı, konuya ilişkin; “İki tip insan vardır, iyi insan-kötü insan. Kadınları hor görеn, dеğеr vеrmеyеn, aşağılayan, yеtеrsiz görеn bir Adеm imajı yansıtılmış. Bu organizе yapılan bir şеydi. Suikasttı! Sosyal mеdyada organizе olunmuş, birilеri aracı olmuş vе vidеo patlatılmış. Çok çirkindi! Kеşkе rеkabеti bu kadar kirlеtmеsеlеrdi. Bununla alakalı hukuksal olarak da hakkımı savunacağım. Ailеmе kadar hеrkеsе küfür еtmişlеr. Bеn ‘Eğеr bеn şampiyon olamazsam bir kadın şampiyon olsun istеrim’ demişimdir vе kafamdaki adayların çoğu sеyirci koltuğunda oturuyordu. Ama dediğim gibi bunu bir kadın harekâtına dönüştürmek yanlıştı. Başarının cinsiyeti olmaz dediğim gibi” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version