Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Demet Akalın’a ajitasyon resti!

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu yaptığı bomba gibi açıklamalarla sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri oldu. Demet Akalın ile ilgili soruya verdiği cevapla tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin röportajı gündemdeki yerini koruyor. Survivor yarışmasının en sevilen simalarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, ajitasyon açıklamasıyla hayranlarını şaşırttı. Hürriyet’le Cesur Yürek serisine konuk olan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, “Demet Akalın seninle ilgili ajitasyona kurban gittik demişti. Ne hissettin? sorusunu yanıtladı.

“Asıl Ajitasyon Budur”

Demet Akalın ile ilgili soruya çarpıcı yanıtlar veren Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, “”Şaşırmadım. Herkes kendine yakışanı yapıyor aslında… Bu durum benim hassas noktam ve birçok insan buradan vurmaya çalışıyor. Bunun da farkındayım. Onun evine haciz geldiğinde kameralar karşısında ne kadar ağladığını herkes biliyor. Asıl ajitasyon varsa budur.” ifadelerini kullandı. Para için ağlamanın gerçek ajitasyon olduğunu söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu, sert açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı.

Bir dönem Survivor yarışmasının en sevilen isimlerinden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, kendi durumunun Demet Akalın ile aynı olmadığını dile getirdi: “En azından benim ailemde olan bir durum, sağlık söz konusu. Tabii ki kardeşimi gördüğüm zaman duygulanıyorum. Survivor’da da aynı şekilde. Herkes ailesini görünce ağlıyordu ama sorun olmuyordu. Ben, kardeşimle sarılıp ağlayınca sorun oluyor. Bunu ajitasyon olarak görenler varsa onların insanlığına bırakıyorum. Empatiden yoksun insanlar.”

“Kameralara Ağlamayı İyi Biliyor”

Demet Akalın’ı sert bir şekilde eleştiren Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, ünlü şarkıcının para için ağladığını hatırlatarak “. Ama eğer bir ajitasyon yapıldıysa kameralara çok güzel ağlamayı bildiği için en büyük ajitasyonu o yaptı bence. Çıktı kameralara hüngür hüngür ağlıyor, evi gidiyor diye.” ifadelerini kullandı. Ünlü isim bunun dışında sevgilisi olmadığını ve Aleyna Tilki’yi başarılı bulduğunu söyledi.

Exit mobile version