Magazin

Survivor All Star 2022 bitti, dedikodusu bitmedi! Aldatma olayı ile gündeme gelen Mert Öcal’ın final gecesine katılmaması dikkatlerden kaçmadı! Makbule Şakalakoğlu ile Sude Burcu…

Ekranların fenomen yarışma programlarından birisi olan ve yaklaşık 17 yıllık yayın hayatı boyunca her sezonda reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Survivor yarışması, geçtiğimiz günlerde 2022 sezonunun final bölümü ile ekranlara geldi. Pek çok ismin popülerliği elde etmesine aracı olan yarışma programının ardından bazı iddialar gündeme geldi.

Survivor All Star 2022 yarışmasının kadrosunda yer olan model ve oyuncu Mert Öcal, bu sene yarışmada sergilediği performanstan çok ikili ilişkileri ile gündeme geldi. Yarışmadan önce olan beraberlik yaşadığı sevgilisini yine aynı sezonda yarıştığı bir başka isim ile aldattığı iddia edilen Mert Öcal’ın yarışmanın final gecesine katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yarışmaya Aldatma Olayı ile Damgasını Vurmuştu!

2020 yılının Survivor kadrosunda olan ve bu sene de All Star konseptinin kadrosuna dahil olan Mert Öcal, yarışmanın ilk gününden elendiği güne kadar aşk hayatı ile gündemde kalmayı başardı. Yarışmaya katılmadan önce eski Survivor yarışmacılarından olan Makbule Şakalakoğlu ile bir ilişki yaşadığı iddia edilen Mert Öcal’ın yarışma başlar başlamaz Gönüllüler takımında yer alan Sude Burcu ile aşk yaşadığının öğrenilmesi, aldatma haberlerinin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Paylaşımlar Doğruladı!

Makbule Şakalakoğlu ile yakın arkadaş olan Nisa Bölükbaşı, yarışma boyunca Mert Öcal ve Sude Burcu ilişkisine ateş püskürdü. Öcal’ın havaalanında Şakalakoğlu’na “seni seviyorum” dediğini ve ikilinin bir ilişki içerisinde olduğunu dile getiren Bölükbaşı, Mert’in yakın arkadaşını Sude ile aldattığını ortaya çıkardı. O dönemde Şakalakoğlu’nun Nisa ile fotoğrafını paylaşması, iddiaları doğruladı.

Final Gecesine Katılmadı!

Survivor’a veda ettikten sonra bir araya gelen ve şu an doludizgin bir aşk yaşadıklarını kimseden saklamayan Sude Burcu ve Mert Öcal, yarışma boyunca ortaya atılan iddiaları da böylelikle doğrulamış oldu. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen final gecesine Sude ve Makbule’nin katıldığı, Mert’in ise gecede olmadığı görüldü.